Om DSRS Køge

DSRS - Køge.

Vi er hjemmehørende på Køge Marina - Bådhavnen 2b - 4600 Køge. Vi dækker området fra Avlandshage (sydlige amager) og ned til Stevnsfyret i Køge Bugt. Vi træffes på vagttelefon 27 60 11 10 i situationer hvor du har brug for assistance, ellers anvend kontaktformular, eller kontakt vores stationsleder på 23 31 02 71.


Vi er 38 frivillige hvoraf de 27 er udannet til at gå i redningsbåden og flere er på vej.
Vi har blandt os mange søfartskompetencer, men kan altid bruge mere ekspertise, frivilligt gå på mod, lysten til at være med til at gøre en forskel.

Så snyd ikke dig selv for vores unikke sociale liv og kammeratskab uanset om du m/k, 15+ eller 70+, vi har brug for alle aldre, køn og kompetencer, du behøver ikke have en masse års erfaring på eller ved vandet, blot lysten til at være i og ved dette element, samt lysten og tiden til at gøre en forskel. 


Kontakt på via dette link

PS. Vi har ALTID brug for sponsorater, så har du mulighed for at byde ind på dette punkt, uanset om det er 200,- eller mange mere, så brug også gerne formularen og vi vil kontakte dig asap.
Vi er jo en almennyttig forening og har kun medlemmer og sponsorer at støtte os til når vi skal betale, vedligeholdelse og drift af redningsbåd og søredningsstation - når vi skal uddanne alle vores frivillige eller iklæde dem sikkerhedsmæssigt forsvarligt tøj til vores træninger og aktioner.