Jolle i nød

Pårørende til jollesejler ringer 112 da hun kan se hendes mand har problemer med motoren, og driver til havs.

Vi bliver kontakte af Jrcc.  Samler et hold i Bregnør og drager afsted, kort efter rammes vi af et uvejr, blæst og regn, sigtbarheden er under 100 m.

Vejret bliver lidt bedre, vi har kontakt pr. tlf. til den nødstede, han giver en god beskrivelse af hvor han er, vi finder ham hurtigt.

Jollesejleren er også blevet overrasket af vejret, han har redningsvest men sommertøj, det var ikke nok, vi tager ham ombord, og jollen på slæb, efter en kort tur er vi ved stranden hvor der bliver taget imod.

Derefter en god snak om, medlemsskab og søass. 

 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Bregnør

Motorproblemer

28 fods motorbåd fik pludselig motorproblemer på vej hjem, ca. 1 sm. efter indsejlingen (Gabet) til Odense Fjord. Båden blev hurtigt fundet og slæbt i havn
DSRS Bregnør
Læs mere
Assistance

Fortsættelse af SAR udkald

Fortsættelse af SAR udkald Vi bliver igen kontaktet af Juelsminde som er ved havaristen i Korshavn og beder om hjælp til finde en mulighed for at få havaristen
DSRS Bregnør
Læs mere
Assistance

Fortsættelse af SAR udkald

Fortsættelse af SAR udkald Vi bliver igen kontaktet af Juelsminde som er ved havaristen i Korshavn og beder om hjælp til finde en mulighed for at få havaristen
DSRS Bregnør
Læs mere
Assistance

Motorbåd tager vand ind

SAR udkald til båd som tager vand ind. Vi bliver kontaktet af vores kollegaer fra Juelsminde som beder os om at være behjælpelig i forbindelse med at en båd er
DSRS Bregnør
Læs mere
Alarm SAR

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !