Rescue saga

Røgudvikling I motor rummet

Midt i første aktion ringere vagttelefonen 

En motorbåd har observeret en anden motorbåd med røgudvikling I motor rummet. Han ringere til os og kan vidre formidle bådens position og mobil nr. Vi afslutter vores første aktion og sejler ud til motorbåden vi får sat vores hanefod fast og påbegynder et slæb til Greve Marina. Ude foran havnen svinebinder vi dem til bagbords side på rescue saga vi trækker dem ind til princess kajen efter en kort snak  returnere vi til køge marina 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Køge

Motorproblemer

Sejlbåd Maxi 999, med motor problemer ved Stevns Fyr. Vi bugserede havaristen til Rødvig havn
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Motorproblemer

LM 81 Motorsejler med fremdrift problemer, måske gearkassen
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Træstamme syd for industrihavnen

Et medlem tog kontakt til os og bad om at vi kikkede på den træstamme der låg i vandet syd for industrihavnen. Vi sejlede ud og fandt en ca. 10 meter lang
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !