Bugsering mod Faaborg

32 fod Hanse sejlbåd kan ikke starte motor ved anduvning af Faaborg havn

32 fod Hanse sejlbåd kan ikke starte motor ved anduvning af Faaborg havn.

På vej mod Faaborg gl. havn kan båden ikke starte motoren. Da der er kraftig vind er det ikke forsvarligt at sejle i havn for sejl hvorfor der rekvireres assistance fra DSRS Faaborg.

Vi er fremme efter kort tid og bugserer båden til kaj i faaborg.

Årsagen til at motoren ikke ville starte viste sig at være vand i tanken. Båden havde sejlet uden tankdæksel monteret!!!

 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Faaborg

Flere kajakroere efterlyst

DSRS Faaborg bliver kontaktet af JRCC, der oplyser at 7 kajakroere ikke er ankommet til forventet ankomsttid. Vi sejler fra Faaborg mod Faldsled, hvor en
DSRS Faaborg
Læs mere
Assistance

Husbåd blev landfat

En husbåd ville hellere være et sommerhus tæt på vandet. Da vandet nåede 40 cm. gik den dog ikke længere. DSRS Faaborg forsøgte længe at trække husbåden af
DSRS Faaborg
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !