350.000 kr til ny redningsbåd

350.000 kr til ny redningsbåd

I sommers skete det som ikke må ske, vores redningsbåd i København blev under en opgave til en uheldig sejler ramt uheldigt af en bølge som fik revet pontonerne af båden, og vi måtte selv have assistance fra vores fantastisk kollegaere fra Svensk Søredning.

Med båden på land blev skaderne beset, og det blev hurtigt besluttet at vi hellere ville se om det var muligt at finde en ny båd til stationen, fremfor at forsøge at reparerer båden.
Og derfor blev Dampskibsselskabet Norden A/S // D/S Orient´s fond ansøgt om en donation på 350.000 kr. således at der kunne indkøbes en ny båd, samt en ekstra motor.

Vi har nu fået tilsagn om støtte til dette indkøb fra Dampskibsselskabet Norden A/S // D/S Orient´s fond om vi kan gå i gang med at indkøbe båd, således at Købenahvn forhåbentlig til sejlersæsonen 2019 kan assistere lystsejlere i den forebyggende søredning.

Fra Dansk Søredningsselskab skal lyde en stor tak til Dampskibsselskabet Norden A/S // D/S Orient´s fond for endnu engang at vise os at vores frvillige indsats på vandet værdsættes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !