45 fods motorbåd grundstøt v. Nibe

45 motorbåd på grund tæt på Nibe Havn

Udkald til en 45 fods motorbåd som er gået på grund i renden indsejlingen til Nibe Havn. Føreren af motorbåden melder, at han får en stribe alarmer når han forsøger at starte sine motorer. Han mener, at skruerne sidder fast i mudderet. 

Efter ca. en times arbejde i en meget smal rende, lykkedes det at få havaristen fri og bugseret ud af renden. Besætningen på Rescue Frigg tør ikke at binde an med at slæbe ham tilbage til Nibe, så han tilbydes at blive bugseret til Aalborg. Havaristen får gang i sine motorer og kan ved ejen hjælp sejle for nedsat kraft, så det bliver aftalt, at Rescue Frigg følger med til Draget, og at havaristen skal tage beslutning om at sejle til Aalborg ved egen kraft. Havaristen beslutter sig at sejle ved egen kraft, og Rescue Frigg returnere til Løgstør. 

Lyngby Radio blev løbende orienteret.  

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Løgstør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !