Beredskab Horsens ledsager den nødstedte

Assistance til forsvunden kutter

JRCC alarm, vedr. ombygget Kutter med motorstop i Gabet til Odense fjord. Vi finder intet hverken i fjorden eller udenfor. Besætningen kan ikke oplyse position og først da JRCC beder dem trykke 112, kan kutteren lokaliseres 20 sm borte, mellem Endelave og Juelsminde ! DSRS Juelsminde er gået til assistance med reduceret mandskab og beder os hjælpe til, da det er et tungt slæb, og der er høj sø. Vi tager den lange tur, giver en trosse til kutterens agter under vellykket anløb til Juelsminde havn. Også Beredskabet fra Horsens kommer til i en Rib, da der er trykket 112. Da der ikke findes personskade, nøjes de med at ledsage os til havnen. Der er god kommunikation og samarbejde mellem de 3 hjælpende både, og de to mænd på kutteren kommer lidt forkomne, men taknemmelige i havn.

Se log fra DSRS Juelsminde, som udførte vanskelig og tung bugsering.

 

 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Bregnør

Jolle i nød

Pårørende til jollesejler ringer 112 da hun kan se hendes mand har problemer med motoren, og driver til havs. Vi bliver kontakte af Jrcc. Samler et hold i
DSRS Bregnør
Læs mere
Alarm SAR

Nyindkøbt båd med motorproblemer

I morges fik vi et udkald fra et medlem som havde købt en båd i Kolding og var på vej til Sakskøbing. Han havde overnattet i Korshavn og da han skulle videre
DSRS Bregnør
Læs mere
Assistance

Tovværk i skruen

16 m stor motorbåd med 2 motorer havde fået tovværk i den ene skrue. Tovværket kunne ikke frigøres fra skruen og båden måtte fortsætte på en motor.
DSRS Bregnør
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !