kajak

Assistance til hundredevis af kajakker

DSRS København var igen i år til det, der nok er Danmarks smukkeste nye juletradition til søs - nemlig KajakLucia i København.
Hundredevis af kajakker var igen i år pyntet med lys, mens de sang sig vej igennem Københavns kanaler.

I år var der skruet op for sikkerheden, så i samarbejde med Sjöräddningssällskapet fra Sverige stillede vi med i alt 4 støtte-/sikkerhedsbåde. Vi havde placeret en afviser-/redningsbåd ved Skuespilhuset for at sikre passagen for kajakkerne mellem Nyhavn og Christianshavns Kanal. Et andet fartøj lå i løbet ved Knippelsbro for at sikre hurtig redning af kajakker i hovedløbet, hvis det skulle blive nødvendigt. Vores 3. båd sejlede mellem Knippelsbro og Langebro og den den 4. båd fungerede som afviserfartøj og sejlede foran alle kajakkerne gennem kanalerne.

Desuden var der reddere og instruktører i kajakker, så sikkerheden var helt i top. Igen i år.

Vi havde inviteret vores svenske kolleger med, for at have bedst mulig dækning og fordi, når du er medlem af Dansk Søredningsselskab, så dækker dit medlemskab også i Sverige - også hvis du ror kajak.

Hvis du planlægger en kajaktur hos vores nordiske naboer, så er du med et medlemskab i DSRS godt dækket, hvis du får brug for hjælp til søs. For med et dansk medlemsskab er du også dækket i både Norge, Sverige, Finland og på Ålandsøerne. 

Det kan du læse mere om lige her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !