Ledelsesgruppen faaborg

Dansk Søredningsselskab etablerer ny station i Faaborg

Ledelsen af Dansk Søredningsselskabs kommende station i Faaborg blev torsdag valgt blandt de 33 frivillige på et fællesmøde torsdag aften.

Ledergruppen I DSRS-Faaborg fra venstre: Steen Riewe Henriksen, Frode Bæk Mortensen, Bent Bardal og Bjarne Egeskov.

DSRS er i fuld gang med at etablere en ny station på Faaborg Havn.
Redningsstationen får til huse på Kanalvej. Herfra forventes stationen at være operativ i løbet af sensommeren i år.
Inden da skal de frivillige, der bemander redningsbåden gennem særlige uddannelsesforløb, ligesom der venter en del træning på vandet.
Med redningsstationen i Faaborg er Det Sydfynske Øhav dækket godt ind, idet DSRS allerede har stationer i Rudkøbing og Assens.

Dansk Søredningsselskab har i forvejen 12 stationer rundt omkring i Danmark. Herfra assisterer de fritidssejlere og andre bådejere ved ikke livstruende situationer til søs, og står også til rådighed for det officielle redningsberedskab til søs. På sigt ønsker DSRS at dække hele Danmark.

DSRS er en almennyttig forening der finansieres gennem fondsmidler, sponsorater og medlemskaber. Det er ikke en betingelse af være medlem af DSRS for at få hjælp i en given situation, men man ser gerne at flest mulige tegner et medlemskab til kr. 550 årligt.
DSRS deltager i den Maritime Weekend på Faaborg Havn d. 28.-29. maj, hvor der vil være et rigtig godt tilbud til kommende medlemmer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !