Rescue saga

Defekt starter på motoren

Medlem ringere direkte. 

De har ligget for anker og badet da de vil sejle hjem vil motoren ikke starte. Ingen lyd eller klikken fra starteren, de har snakket med deres mekaniker han tror det er en sikring der er røget. Vi sætter et hold på 3 mand og møder dem på den oplyste position vi får sat en hanefod fast og trækker dem retur til køge marina på vejen ringere vores vagthavende som kan fortælle at det er kommet en aktion mere som har haft noget røgudvikling i motor rummet. Efter en snak med nr 2 Harvarist bliver vi enige om og gøre den første aktion færdig vi havede også en redder der gerne ville afmønstre i havnen der blev sendt en sms ud og så stod der hurtigt 2 nye redder og ventede. Ved ankomst til køge marina fik afleveret den første Harvarist ved hans egen plads de var meget taknemmelig da det deres egen hjem havn 

Vi fik hurtigt sat lavet en rokade med redderne og afsted igen 💪🇩🇰

 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Køge

Motorproblemer

Sejlbåd Maxi 999, med motor problemer ved Stevns Fyr. Vi bugserede havaristen til Rødvig havn
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Motorproblemer

LM 81 Motorsejler med fremdrift problemer, måske gearkassen
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Træstamme syd for industrihavnen

Et medlem tog kontakt til os og bad om at vi kikkede på den træstamme der låg i vandet syd for industrihavnen. Vi sejlede ud og fandt en ca. 10 meter lang
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !