last leaf

ARV OG TASTAMENTE

Dit sidste anker - Støt Dansk Søredningsselskab i testamentet

Dansk Søredningsselskab er et frivilligt selskab, men for at have både og materiel, har vi brug for donationer til driften.
Man kan hjælpe på mange måder og en god måde er at støtte ved at indsætte Dansk Søredningsselskab i dit testamente. På den måde kan din arv være med til at sikre redde danskere og hjælpe dem sikker i havn.

Sådan donerer du arv

Vi har gjort det enkelt og gratis at støtte Dansk Søredningsselskab i dit testamente. Gennem vores samarbejde med virksomheden Dokument 24, kan du gratis oprette et testamente online hos virksomheden. Du svarer på en række spørgsmål online, hvorefter du straks får dokumentet tilsendt pr. e-mail. Herefter skal testamentet blot skrives under, hvorefter det er juridisk gyldigt.

Hvis du har spørgsmål om arv og testamente, kan du få gratis råd og vejledning hos Dokument 24 på tlf. 5370 1030. Og ellers kan du også altid kontakte Dansk Søredningsselskab såfremt du har spørgsmål vedr. samarbejdet på 7060 5265.

Spar boafgift til fjerne arvinger

Hvis du har ”fjerne arvinger”, skal disse betale op til 36,25 % af arven i afgifter til Staten. Dette kan mindskes til 30 %, når der gøres brug af 30 % - reglen. Reglen sikrer dine arvinger op til 6,25 % mere arv samtidig med, at Dansk Søredningsselskab modtager omkring 5 % af din arv.

Vælger du at gøre brug reglen, skal du testere 70 % af arven direkte til dine ”fjerne arvinger” og de resterende 30 % af arven testeres til Dansk Søredningsselskab. Vi modtager 30 % af arven på betingelse af, at vi betaler for samtlige arvemæssige afgifter for dine ”fjerne arvinger”.
Dansk Søredningsselskab er et frivilligt og velgørende selskab. Når vi modtager arv og andre donationer, er vi fritaget for at betale arveafgift/boafgift til staten. Der skal således kun betales boafgift af den arv, der doneres til dine ”fjerne arvinger”. Dette giver en afgiftsbesparelse på 30 % af arven, som delvis går til dine fjerne arvinger og delvis går til Dansk Søredningsselskab.
Du kan læse mere om reglen her.

Gode ting at vide, inden du donerer din arv

  • Du kan til enhver tid ændre dit testamente igen, det kan jo være din livssituation ændre sig, eller din formue.
  • Du kan betænke både familie, venner og Dansk Søredningsselskab i samme testamente.
  • Som almennyttig forening er vi fritaget fra at betale boafgift til staten, derfor går hele din donation til vores arbejde med at sørge for at alle kommer sikkert i havn.
  • Alle beløb er velkomne, store og små. Dan også være andre ting som doneres.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !