Fred Olsen

EN GRÅ OG TRIST ONSDAG BLEV LIGE PLUDSELIG SJOVERE

Vejret var ikke noget at råbe hurra for ude på vores sekretariat onsdag, men alligevel var humøret helt i top efter en enkelt opringning.

I disse tider skal man jo være varsom, når man får opkald med uventet beskeder, og derfor var vores mand på kontoret måske også en smule mistroisk at høre på, da han tog et opkald fra Norge. Personen i den anden ende præsenterede sig, at fortalte at Fred. Olsen Social engagement group, på deres netop overstået generalforsamling havde besluttet sig for at støtte Dansk Søredningsselskab med 100.000 kr. 

Personen fra Fred. Olsen måtte dog også erkende at det jo nok ikke var hver dag man fik sådan et opkald, og det er det bestemt heller ikke.

Og af den grund, blev en trist og grå onsdag, alligevel en rigtig god en af slagsen.

FAKTA OM FRED. OLSEN
Fred. Olsen & Co. er et rederi med base i Oslo, Norge. Virksomheden blev grundlagt af Petter Olsen i 1848. I dag er det holdingselskabet, der kontrollerer Olsen-familiens interesse gennem Bonheur og Ganger Rolf.
Fred. Olsen ejes i dag af Anette S. Olsen, 5. generation af familien, hun overtog ejerskabet af firmaet i 1995.
Selskaber under Fred. Olsen
Bonheur
First Olsen Tankers
Fred. Olsen Cruise Lines
Fred. Olsen Energy
Fred. Olsen Express (former Lineas Fred. Olsen)
Fred. Olsen Freight
Fred. Olsen Marine Services
Fred. Olsen Windcarrier
Fred. Olsen Production
Fred. Olsen Renewables
Fred. Olsen Travel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !