Tivolis festfyrværkeri ved hjemkomst til Lynetten

Familiefisketur - uden retur

Kalenderen siger efterår, men det er endnu en sommerdag på Sundet.

Vi får et opkald fra en familie kl 21.02, som har været på en hyggelig familiefisketur. Det er blevet til en god fangst, og nu vil de gerne hjem mens fiskene stadig er friske - og børnene ikke er alt for trætte. Men motoren vil ikke starte. Så de smider anker og ringer til os.

Og selv om det er en lørdag aften, får vi samlet et crew og får sat kursen mod havaristen. Vi kommer frem og får både sludret med børnene, vist fangsten og sat en trosse i båden. De bliver bugseret til Dragør, så fiskene kan komme i fryseren og børnene kan komme i seng.

Vi sætter kursen mod Lynetten og bliver mødt af Tivolis festfyrværkeri på vej ind i havnen. Ja, det er jo også en måde at fejre de frivilliges indsats med at skabe større tryghed og sikkerhed til søs :-)

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS København

Motorbåd med motorstop

Motorbåd med motorstop ved indsejlingen til Københavns Havn. Rescue Njord var på vandet og var hurtigt fremme ved havaristen.
DSRS København
Læs mere
Assistance

Assistance til LM27

Assistance til LM27 som i Københavns havn ud for langelinie får problemer med motor. Havarist findes og assisteres retur til egen havn.
DSRS København
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !