Eks 722

Forsvaret: Takster for Kystredningstjenesten 2021

BEMÆRK: DER ER KUN TALE OM ASSISTANCE FRA KYSTREDNINGSTJENESTEN, OG IKKE DANSK SØREDNINGSSELSKAB, VI FORTSÆTTER SOM VI ALTID HAR GJORT

Kystredningstjenste som hører under Søværnet har offentliggjort deres time-takster for 2021 til assistancer i ikke livstruende opgaver.

Kystredningstjensten er en del af det statslige beredskab og må derfor ikke yde konkurrenceforvridende virksomhed, og der tages der takst på hjælp til ikke livstruende assistancer.
Forsvaret skal derfor opkræve betaling for assistance i de tilfælde, hvor det vurderes at det ikke umiddelbart har været fare for menneske liv eller førlighed.

Priser og fakturagrundlag

Der faktureres pr. påbegyndte halve time.

 

Timepriser på Kystredningstjenestens enheder 2021:

                            

MRB                                                                           -                       kr. 5.400,91

FRB/LRB og MRB 31, 34 og 35                              -                      kr. 1.760,56

Redningskøretøj og RHIB/MOB                            -                       kr.    982,54

 

Alle priser er inkl. moms.

 

Det er i alle tilfælde redningsstationen der vurderer, hvilket fartøj der anvendes til opgaven. Hvis en redningsstation er nødsaget til at vælge en MRB til opgaven, hvor en FRB/LRB ville have kunnet løse opgaven, vil du blive faktureret for en FRB/LRB.

Se mere på

https://forsvaret.dk/da/organisation/soevaernet/3.Eskadre/orientering-til-sejlere-og-modtagere-af-assistance-fra-kystredningstjenesten/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !