Granada 31 fods sejlbåd har smit kølervæske og ingen vind

Granada 31 fods sejlbåd har smit kølervæske og ingen vind

Dagens første udkald indløb kl. 10.55

En havarist ringer og fortæller at de lige er sejlet ud fra Bogense med kurs mod Juelsminde da båden smider alt kølevæsken. Der er ingen vind og de kan derfor ikke sætte sejl. Da Crewet er på havnen er de hurtig bag roret og afsted. Fremme ved havaristen konstater vi at havaristen vil på slæb til Juelsminde. Der orientere om at vi ikke er et bugseringsfirma og at det hedder nærmeste havn, hvilket er Bogense. Dette ønsker havaristen ikke, vi aftaler derfor de selv forsøget med sejl at komme mod Juelsminde. Da vi allerede har fået nr. 2 udkald ind vurderes det at vi sejler videre og at vi kontaktet dem sener for at hører om deres status. 
kl. 18.30 kontakter vi dem hvor de fortæller at de selv er kommet til Juelsminde havn. 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Juelsminde

Lilley Bravida 44 med motorstop

2 udkald på en gang Vagttelefon fik 2 indgående opkald. Først en lille speedbåd ved Vejle fjord kur og spa, samtidig kom et udkald til en Lille Bravida 44 med
DSRS Juelsminde
Læs mere
Assistance

Cornet 21 uden strøm

Grønt udkald Cornet 21 fod uden strøm 4 mand melder klar med det samme og Resque Baltrum afgår kl 15.19. Crewet er fremme kl 16.03 og sætter en redder ombord
DSRS Juelsminde
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !