Havaristen

Grundstødning

VagtTelefonen ringere jrcc kan fortælle at der er en 22 fod's grundstødt båd ved Brøndby havn med 4 personer ombord. Jeg prøver og forklare dem hvordan de selv kan komme fri men de lå på meget lavt vand vi har lidt svært ved at få sat en hold på en fredag aften men det lykkes selvom der gik lidt tid vi afgår 3 mand I rescue saga fra køge marina. Der var blevet meget mørkt og med lidt bølger på køge bugt. vi havde radaren tændt og sejlede en sikker kurs. velfremme hos havaristen, ankre vi op på 1,5 mtr. Vand og sætter en redder I vandet, med en slæbetrosse. Han svømmer over til harvaristen og får fastgjort trossen og sammen med besætningen ombord. krænger de båden og vupti så var de fri af grunden. De sejler for egen kraft til Brøndby havn til deres plads rescue saga følger efter og vi får en god snak i Brøndby havn, de var meget taknemmelig for hjælpen ejeren af båden ville melde sig ind i dansk sørednings selvskab. Det er noget vi sætter meget stor pris på vi returnere til køge marina godt trætte gør båden klar til nye aktioner og køre alle 3 hjem i seng 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Køge

Motorproblemer

Sejlbåd Maxi 999, med motor problemer ved Stevns Fyr. Vi bugserede havaristen til Rødvig havn
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Motorproblemer

LM 81 Motorsejler med fremdrift problemer, måske gearkassen
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Træstamme syd for industrihavnen

Et medlem tog kontakt til os og bad om at vi kikkede på den træstamme der låg i vandet syd for industrihavnen. Vi sejlede ud og fandt en ca. 10 meter lang
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !