ais folkebåd

Grundstødning

Under lørdagens 2. assistance ringer et medlem direkte til vagttelefonen kl. 1716, at han står på grund på den forkerte side af afmærkningen ved Linderum med sin folkebåd. 2 motorbåde har prøvet at assistere med det resultat, at båden kom ind på endnu lavere dybde ca. 40 cm. De er 2 ældre ombord og vil derfor gerne have vores hjælp.

Rescue Thor er fremme 1904 og begynder at overføre slæbeline til grundstøderen hvilket omfattede alt tovværket der er ombord, og det kunne kun lige med nød og næppe nu ud til havaristen. Efter 1½ times arbejde lykkes det at få båden ud på sejlbart vand igen, og Thor kan returnere til Assens.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Assens

Grundstødning

40 fod sejlbåd på grund NØ for Bågø Efter en dejlig tur på et fladt Lillebælt bliver båden trukket fri uden problemer. Båden sejler videre for egen kraft, og vi
DSRS Assens
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !