Havaristen på slæb

Grundstødning

Udkald til en grundstødning ved Kronprinsses Marys bro, vi fik dem trukket fri af grunden og trak dem til Skuldelev havn da deres motor ikke ville starte. 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Lynæs

Motorhavari

Udkald til Bianca 27 med motorhavari lige udenfor Lynæs Havn. Vi kom ud til ham og fik ham trukket ind på hans plads i Lynæs Havn.
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Ødelagt kilerem

Motorbåd ønskede hjælp pga. ødelagt kilerem. Vi fandt havaristen på den opgivet position og trak denne til Odden havn, hvor mekanikeren ventede.
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Motorstop

Mindre motor jolle som netop havde fået fortaget motor eftersyn, måtte sande at det ikke var ok. Båden gik i stå lige udenfor Lynæs havn, vi hjalp havaristen
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

På en af "holdepladserne"

Lidt uden for Lynæs havn - på det der hedder Lynæs sand - blev vi ringet op af en pårørende, om at en IF var gået på grund . Det var så tæt på havnen, så inden
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !