Grundstødning SV for Eskildsø

Grundstødning SV for Eskildsø

Örnvik 525 grundstødt SV for Eskildsø med materiel skade til følge.

Mindre fiskejolle kom på den forkerte side af BB sideafmærkning i Skovrenden, og dermed for tæt på bunden SV for Eskildsø. De 2 sejlere kunne efterfølgende konstatere, at akslen til propellen fór rundt, når der blev givet gas, men propellen stod bomstille.

Vi blev tilkaldt til bugsering og fandt hurtigt havaristen på den opgivne position, hvor de lå for anker på meget lavt vand.

Med motoren løftet maximalt, og i tomgangsfart lykkedes det at komme helt ind og etablere linekontakt. Efterfølgende bugserede vi til det lille slæbested S for Marbæk. Efter en snak om medlemsskab af DSRS, og hvor glade sejlerne var for ikke at skulle overnatte i den lille båd, returnerede vi til Station Lynæs.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Lynæs

Brand i motorrum

Udkald til en Meterbåd Nordøst for Sjællands Odde da vi kom frem havde de haft ild i deres motor men havde selv fået den slukket, vi fik et tov ombord og trak
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Motorhavari

Udkald til en Askeladen 605 ved Eskilsø med motorhavari, vi fik et tov ombord og trak ham til Jyllinge. Da vi sejlede fra Jyllinge var der lige en mere med
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Ingen Strøm

Vi fik et udkald til en Carat 7400 der ikke kunne starte på vej ned til ham mødte vi en Svensk sejlbåd der stod på grund ved Dyrnæs Hage trak ham fri og
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

21“ jolle på grund

Udkald til en 21 fod jolle øst for Kulhus, som var grundstødt på grund af motorproblemer. Da vi ankom, viste det sig, at bådens batteri var gået død. Ved hjælp
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !