Rescue 08-1

Bianca uden el

Mens vi var ved Orø kom en anden udkald ind. Den gang fra en Bianca 36 som havde strømsvigt hvilken er ret uheldig kl. 23 om natten.
Vi sejlede fra Orø på direkte vej til Liseleje og fandt sejleren efter lidt eftersøgning.
Desværre blev en af vores redder kvæstet under bjærgningsaktionen. Derfor blev aktionen afblæst, Bianca´en var nødt til at droppe ankeret og Rescue Thyra sejlede på direkte vej tilbage til Hundested havn hvor vi har bedt om en ambulance. Mens redderen var på vej til skadestuen fik vi tilkaldt en ny besatningsmedlem og turen gik igen til Liseleje.
Denne gang fik vi træktovet uden problemer til sejlbåden. Idet Hundested havn var godt nok fyldt op og vores egen tank holdt ikke til bådens hjemmehavn i Frederikværk anduvede vi Lynæs havn ved 2 tiden om natten.
Her fik vi meddelelse om at den kvæstede redder har det fint.
Ejeren har meldt sig in i DSRS - tak for det :-)

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Lynæs

Grundstødning SV for Eskildsø

Örnvik 525 grundstødt SV for Eskildsø med materiel skade til følge. Mindre fiskejolle kom på den forkerte side af BB sideafmærkning i Skovrenden, og dermed for
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Grundstødning Ø for Kølholm

Maxi 95 grundstødt øst for Kølholm - et område med mange lave områder. Vi forsøgte først at trække havaristen forlæns af grunden, men indså hurtigt, at det ikke
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Grundstødning

Stationen modtog via JRCC opkald ang. en mindre motorbåd som var sejlet på grind , øst for Kulhus havn. Vi ankom til båden og tog den på slæb retur til Lynæs
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Motorstop

Stationen modtog opkald vedr. Motorstop og ingen vind. Opkaldet kom fra en sejlbåd som havde fået motorstop og da der på samme tid ingen vind var, og båden var
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !