Kæntret Trimaran

Kæntret Trimaran

Klokken 15:03 modtager vi besked om en trimaran der er kæntret tæt på Assens. Besætning bliver samlet og klokken 15:30 afsejler Rescue Thor fra havn. Undervejs får vi en opdateret position fra JRCC og ankommer til havaristen kl 15:54. De to besætningsmedlemmer sidder ovenpå den kæntrede 24 fods trimaran. Begge er iført alt ønskeligt udstyr i form af dragter og veste.

Diverse løsdele og PAX bliver overført til Rescue Thor, hvorefter at at der stævnes op i vinden, med to liner fastgjort til trimaranen, efter kyndig anvisning af trimaranens besætning.

Trimaranen vendes og efter en god snak med de to besætningsmedlemmer, forsætter de sejladsen imod Svendborg på egen hånd.

Rescue Thor retunerer kl 17:03 til Assens, hvor vi atter er klar til næste assistance

 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Assens

Motorbåd tog vand ind

Motorbåd tog vand ind NV for Lyø. Deres egen lænsepumpe kunne ikke følge med så de sejle tæt ind under land og satte båden på grund. Vi fik hjulpet dem med at
DSRS Assens
Læs mere
Assistance

18 fod motorbåd

De var løbet tør for brændstof og vi hjalp dem til slæbestedet
DSRS Assens
Læs mere
Assistance

Jupiter 33 med motorproblemer

Medlemmer af DSRS i 30 fod motorbåd fik problemer med overophedet motor i Kolding fjord. Vi fik dem bugseret sikkert til Kolding Nordhavn
DSRS Assens
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !