LM Klubben Danmark

LM Klubben Danmark Støtter Dansk Søredningsselskab med donation

LM Klubben Danmark har annonceret en flot donation til Dansk Søredningsselskab (DSRS) for at støtte deres frivillige arbejde, der gavner lystsejlere over hele landet. Herluf Jensen, formand for LM Klubben, fremhævede klubbens engagement i at støtte de frivillige redningsoperationer.

"Vi er meget stolte over vores klub og den store interesse, den vækker. Med omkring 1400 medlemmer fordelt på cirka 1000 både, repræsenterer vi omkring en femtedel af alle LM både bygget fra slutningen af 60'erne til 1994," sagde Jensen. "Det frivillige arbejde, som DSRS udfører, er essentielt for sikkerheden på vandet, hvilket vi sætter stor pris på."

LM Klubbens donation kommer som en del af et længerevarende samarbejde, hvor klubbens medlemmer har haft mulighed for at møde DSRS' besætninger og få indblik i deres arbejde under forskellige klubevents. Donationen er også et led i en opfordring til klubbens medlemmer om at tegne medlemskab hos DSRS for at støtte det vigtige sikkerhedsarbejde yderligere.

Dette initiativ markerer en stærk solidaritet inden for sejlermiljøet og understreger vigtigheden af at støtte de frivillige kræfter, der bidrager til sikkerheden på de danske farvande.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !