Motorstop

Ejeren af en LM 23 ringer direkte, de ligger umiddelbart syd for den østlige ende af Storebæltsbroen med motorstop. Ida bliver bemandet med 3 mand. Vi finder hurtigt båden med 3 personer om bord, de får en line over, og vi trækker dem tilbage til Korsør, hvor de kom fra.

Vi fik efterfølgende en god snak om DSRS og APP. sø ass. 

Derefter sagde vi farvel til en meget tilfreds besætning. 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Kerteminde

Beskadiget Drev på Sejerø-rev

Vi alarmeres ved afslutningen af en assistance i Kalundborg fjord. Station Lynæs beder os overtage , da vi er nærmest havaristen 27 fod motorbåd med ødelagt
DSRS Kerteminde
Læs mere
Assistance

Sejlbåd med noget i skruen

Dette var udkald nr 42 i år. Vi nærmere os snart de 55 udkald som vi havde i 2023. Vi fik et direkte udkald at en sejlbåd som lå nord for Røsnæs havde fået
DSRS Kerteminde
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !