ais_polar29

Motorstop

Dagens 1. udkald var kun lige afsluttet da er direkte opkald til vagttelefonen indløb 1556 fra ejeren af en Polar 29 motorbåd. Hans helt nye motor har valgt ikke at køre mere, og nu er båden drevet ind mellem sivene ved Stevelt i Haderslev Fjord, der er 2 ombord og vil gerne slæbes til hjemhavnen Haderslev.

Vi får igen samlet en besætning som afgår 1615. Fremme ved havaristen må redningssvømmeren i vandet for at overføre slæbelinen og båden tages på slæb mod Haderslev, hvor båden afleveres 1755, og Rescue Thor afgår til en ny opgave der indløb 1716.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Assens

Motorbåd tog vand ind

Motorbåd tog vand ind NV for Lyø. Deres egen lænsepumpe kunne ikke følge med så de sejle tæt ind under land og satte båden på grund. Vi fik hjulpet dem med at
DSRS Assens
Læs mere
Assistance

18 fod motorbåd

De var løbet tør for brændstof og vi hjalp dem til slæbestedet
DSRS Assens
Læs mere
Assistance

Jupiter 33 med motorproblemer

Medlemmer af DSRS i 30 fod motorbåd fik problemer med overophedet motor i Kolding fjord. Vi fik dem bugseret sikkert til Kolding Nordhavn
DSRS Assens
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !