motorstop i jolle med 2pers. Ø for Avernak Ø

Jrcc kontakter os kl. 14.34 ang. motor stop i den lille jolle med to pers. ombord. 4 pers. tager afsted kl. 15.15 og ankommer ved havaristen kl. 15.40 og bugserer dem til Drejø Gammelhavn.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Faaborg

Garn i skruen ved Svelmø.

Et medlem kontaktede vagten i Faaborg. Han havde under en fisketur, fået kørt et garn i skruen. Der blev samlet et hold fra stationen i Faaborg og Rescue Odin
DSRS Faaborg
Læs mere
Assistance

Fiskekabinebåd uden motor kraft

Kontakt fra en mindre Fiske/kabinebåd ca 300 m fra Bøjden gamle havn, besætning samles og der sejles mod Bøjden, båden som har motorproblemmer bliver trukket
DSRS Faaborg
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !