Nidelv 23 fods motorbåd med motorstop

Nidelv 23 fods motorbåd med motorstop

Gul udkald
Nidelv 23 fods motorbåd med motor stop ved Strib Fyr i Lillebælt. Haveristen ringer direkte på vagt telefon kl. 9.20 og opgiver følgende pos N 55.32.772
Ø009.45.072
Positionen er Hou Havn.
Vi kontakter haveristen igen og spøger om han er sikker på han er i Lillebælt. Det er han rent faktisk men vil gerne slæbes til Hou Havn. Den service yder vi ikke da det kun er til nærmeste havn.
Kl. 9.53 afgår Resque Juelsminde mod Lillebælt.  Båden driver mod syd med retning mod midten af broen.
Trafikken bliver fulgt nøje på div. App så haveristen ikke bliver påsejlet. Heldigvis er der kun lystsejlere på vandet denne dag og vi er fremme kl. 10.49. 
Båden slæbes til Fredericia lystbådehavn efter 1/2 times slæb i stærke strømforhold.
Vi returnere kl. 11.33 og vores nye medlem får et par råd med på vejen ang. hans motor problemer og lidt forslag til sikkerheds opgradering på båden.
Vi lander på pladsen igen 12.35 og gør klar til næste tur.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Juelsminde

Lilley Bravida 44 med motorstop

2 udkald på en gang Vagttelefon fik 2 indgående opkald. Først en lille speedbåd ved Vejle fjord kur og spa, samtidig kom et udkald til en Lille Bravida 44 med
DSRS Juelsminde
Læs mere
Assistance

Cornet 21 uden strøm

Grønt udkald Cornet 21 fod uden strøm 4 mand melder klar med det samme og Resque Baltrum afgår kl 15.19. Crewet er fremme kl 16.03 og sætter en redder ombord
DSRS Juelsminde
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !