Rescue saga

Ny bådejer var ikke kommet i havn og man kunne ikke få fat på ham

På vej ud af faxe ladeplads havn. Bliver vi kontaktet af JRCC. En person havde købt en 20 fods faaborg jolle, i køge, & var sejlet fra køge marina kl 13:22. Han havde aftalt med sælger. At han ville sejle til rødvig havn og give besked når han var kommet i havn. Sælger blev bekymret, da han ingenting hørte & og heller ikke kunne få fat på ham. Så han kontaktede JRCC. Som rekvireret os + beredskabet på Stevns. Vi fik de oplysninger vi skulle bruge. Vi blev bedt om og afsøge rødvig havn. Der var han ikke. så blev aftalen med JRCC, og beredskabet at vi ville søge op langs kysten sammen med SAR-STEVNS. Kort efter var rednings helikopteren fra Roskilde, også med til og søge efter båden. Vi sejlede tæt ind til land. Vi lyste kyst strækningen op og fandt personen og båden. 4 nm. Fra rødvig havn, han havde ankret op. Og var gået til køjs. Han havde ikke noget lys på båden. & havde misforstået aftalen med sælgeren. Han var meget overrasket over hvad det pludselig var der skete. Efter en kort snak kunne han godt se den grund der havde været til bekymring. Vi aftalte og trække ham til rødvig havn,  og lagde ham til ved slæbestedet. Hvor politiet og beredskabet også var. De fik en snak med bådejeren. Vi takkede af og satte kursen mod køge marina, Vi tankede og klargjorde rescue Saga til nye aktioner. 

 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Køge

Motorstop 3 nm ude i Faxe bugt

Kl 19:05 ringer, VagtTelefonen et medlem har fået motorstop I sin LM 27. Ca 3 nm ud for faxeladeplads havn. Der bliver sat et hold på 3 mand. Det er en længre
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

X35 med motorstop

Medlem ringere direkte. De har fået motorstop I deres x35. De kom fra Nykøbing Falster, på vej mod deres nye plads i Greve Marina. De ville ikke gå ind for sejl
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !