Assistance

Nødsituationer:
Kontakt Lyngby Radio på VHF kanal 16 og aktivér eventuelt alarmknappen, hvis din VHF radio er med DSC.

Har du ikke adgang til VHF
Er der tale om livstruende situation, kontakt straks 1-1-2 som derefter vil stille dig videre.

Ved andre situationer kan Søværnets Operationscenter kontaktes på 7285 0505

Ikke nødsituationer:
Assistance til nærmeste havn
– kontakt vagthavende på den nærmeste DSRS station

Skjul kort
DSRS Løgstør
Afstand 7,556 km
DSRS Juelsminde
Afstand 7,700 km

DSRS Løgstør:

7,556 km


Operationsområde:

 • Mod vest: Feggesund - Nykøbing Mors - Hvalpsund
 • Mod øst: Gjøl
   


DSRS Juelsminde:

7,700 km


Operationsområde:

 • Mod vest: Horsens og Vejle fjord
 • Mod øst: Samsø, Æbelø over mod nordfyn
 • Mod syd: Gl. Lillebæltsbro
 • Mod nord: Tunø, Nordsamsø


aktion

SAR - drivende gummibåd

Vi blev alarmeret fra JRCC klokken 9.01 om en drivende gummibåd, der var blevet observeret syd for færgerne i Helsingør. Der var ikke nogen line foran og årerne var ude.  JRCC bad os om at rykke ud og fastslå om der var tegn på en søulykke. Beredskabet fra Helsingør, Marinehjemmeværnet og helikopter fra Esk. 722 var også alarmeret.

Takket være vores nye alarmsystem fik vi lynhurtigt samlet en besætning og 19 minutter efter at vi modtog alarmen, stævnede Heimdal ud fra havnen. Vi var fremme samtidig med helikopteren, der fandt gummibåden og bad os om at tjekke indholdet. Der var kun en gammel pøs, sand og tang i båden og årerne sad fast i holderne, så JRCC vurderede, at der ikke var fare på færde.

Vi trak gummibåden til Nordhavnen, hvor vi mødte anmelderne: Et ægtepar, der havde ringet til JRCC. De var tydeligt imponerede over responsen: "Der gik 31 minutter fra vi ringede til der var en helikopter og jer på stedet. Det var super imponerede! Det gør én stolt af at leve i Danmark", sagde kvinden i ægteparret. Helt rigtigt. Og stolt over at være en del af DSRS :-)

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

 • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
 • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
 • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
 • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
 • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 550 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Helsingør

Sejlbåd med knækket ror

JRCC anmelder, ar Søløvens Rip både forsøger, at bugsere en 43 fods sejlbåd med defekt ror ind i Gilleleje havn. På grund af megen sø og kraftig vind har de
DSRS Helsingør
Læs mere
Forebyggende søredning

SAR - drivende gummibåd

Vi blev alarmeret fra JRCC klokken 9.01 om en drivende gummibåd, der var blevet observeret syd for færgerne i Helsingør. Der var ikke nogen line foran og årerne
DSRS Helsingør
Læs mere
Alarm

Manglende motorkraft

Medlem ringede og oplyste, at han kun lige havde motorkraft til at holde sig på en position lidt syd for færgerne Helsingør - Helsingborg, og var derfor utryg
DSRS Helsingør
Læs mere
Forebyggende søredning

motorstop

Rescue Heimdal sendt til en position lidt nord for Hotel Marienlyst, hvor en mindre motorbåd lå med motorstop. Da Rescue Heimdal nåede frem viste det sig, at
DSRS Helsingør
Læs mere
Forebyggende søredning

De støtter os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !