Helekopter som havde overblikket

Sar udkald til Storebæltsbroen

Der kom et udkald kl 6.40 med teksten mulighed for at en person var sprunget i vandet fra lavbroen da der var efterladt en tom bil.

Ida blev bemandet med 3 mand og på vej derned fik vi besked om først at afsøge omkring bropillerne syd for broen med udgangspunkt fra Sprogø.

Hele oprationen blev ledet af Marinehjemmeværnet og vi fil hele formiddagen udstukket nye meddelelser til afsøgning. 

Kl 11 blev operationen afblæst.
Vi var ialt 5 både og en redningshelikopter som havde ledt efter personen uden held.
Der var meldt storm over Danmark og den var allerede godt begyndt.

Det fik vi at føle med noget af en kraftig vippetur under hele turen og var godt mørbanket da vi kom retur til Kerteminde igen. 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Kerteminde

42`motorsejler ingen strøm

Medlem ringer direkte om vi kan hjælpe 42`mortosejler i havn i Nyborg Marina. Båden ligger uden for havnen for anker. Vi møder båden hjælper båden med ankeret
DSRS Kerteminde
Læs mere
Assistance

Sejlbåd uden ror

Sejlbåd beder om assistance til at komme i havn da han ikke kan starte motor. Det er ikke muligt at få en position men skipper oplyser at han kan se
DSRS Kerteminde
Læs mere
Assistance

Sejlbåd med genua under båden

Vi fik et udkald da vi var på vej tilbage med havarist og fik hjælp af sejlklubben til at komme i havn Udkaldet lød på knækket mast og den lå mellem Endelave og
DSRS Kerteminde
Læs mere
Assistance

Kæntret trimaran

Vi fik et et udkald da en trimaran som deltog i Fyn Rundt var kæntret syd for Fyns Hoved. Besætningen på 3 mand var reddet op af anden båd. Vi fik besætningen
DSRS Kerteminde
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !