Victoria

Tysk motoryacht får maskinstop

Vi kontaktes af Lyngby Radio der beder om assistance til en Motoryacht der uheldigvis har fået maskinstop på et uheldigt sted i yderste del af Køge bugt. 

Vi samler en besætning og sejler de 20 sømil ud  til positionen og få sat en trosse i stævnen på den ikoniske Motoryacht. Grundet bølger og afstand retur til Købe Marina - var det en bugsering der varede nogle timer. 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Køge

Defekt tændingslås

Vi modtager en melding fra JRCC om en motorbåd, der ligger nord for Mosede Havn uden motorkraft. Vi kontakter herefter havaristen, som oplyser, at hans
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Anker tov i skruen

Kl. 17 modtog vi et opkald fra en bådejer, der var i en uheldig situation. De havde ligget for anker i et stykke tid og nydt det gode vejr, da de ville sejle
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

motorbåd på grund

Havarist ringer og fortæller, at han efter motorstop er gået på grund udfor Vallensbæk Havn. Han afventer højvande for evt. at komme fri af grund, uden held
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !