glade DSRS reddere

Uddannelsesdag i Køge

Lørdag den 19. marts 2022 havde vi i Køge fornøjelsen at byde velkommen til vores kollegaer fra de omkring liggende stationer. Dagen var den første i en række af kommende trænings samlinger, hvor temaet for denne dag var træning i sikkerhed på åbent vand, med andre ord - vores færden på havet under aktioner.

For dagen var der indlagt en række øvelser i det våde og kolde element på 3 graders varme, hvor redderne kunne afprøve og blive fortrolige med alt vores super fine sikkerhedsudstyr. Dagen startede med intro til HLR ved drukneulykker samt de faktorer der skal tages højde for. Efterfølgende skulle alle reddere iføre sig de gule dragter og hoppe en tur i havne bassinet og svømme en kort tur - selvfølgelig frivilligt og med alle sikkerhedshensyn taget i betragtning. 

Vi sluttede dagens program af med intro til konceptet Redningssvømmer som er ved at blive finpudset i på stationen i Helsingør.

Køge takker for den fine opbakning og tilslutning til denne første øvelsesdag i 2022.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !