Udnævnelse som ambassadør i Kerteminde/Bregnør

Udnævnelse til Ambassadører

I DSRS - Søredningen Kerteminde/Bregnør har vi gennem ca 12 år ført en stille tilværelse. 

Vi har i år sat lidt fokus på PR, både for at fortælle hvad vi laver samt i håbet om flere medlemmer. Det har betydet at flere er blevet opmærksomme på vores eksistens og hvad vi laver. Derfor er vi fra Kerteminde Kommune og Turistkontoret alle p.t. 21 frivillige blevet indstillet til “Ambassadører i Kerteminde - Haven ved Havet”

”Kerteminde Haven ved Havet finder du midt i Danmark, tæt på alting omringet af kyst, fjord, marker og unikke naturområder. Heraf er åbent.... Forestil dig en verden, hvor du og dine kære overalt bliver budt velkommen af dem, der bor der. Hvor gæstfriheden er så hjælpsom og hjertelig, at den er til at føle på.”

Det foregik ved et arrangement på Munkebo Kro, hvor vi hver især blev lykønsket af borgmester Kasper Ejsing Olsen og Turistchef Dorte Frandsen med et diplom og en nål. På billedet bliver stationsleder Jens Hjort hædret. 

Vi vil selvfølgelig fortsætte uændret med vores søredning som er helt i tråd med målsætningen i Kerteminde Havnen ved Havet og takker for udnævnelsen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !