Assistance

Nødsituationer:
Kontakt Lyngby Radio på VHF kanal 16 og aktivér eventuelt alarmknappen, hvis din VHF radio er med DSC.

Har du ikke adgang til VHF
Er der tale om livstruende situation, kontakt straks 1-1-2 som derefter vil stille dig videre.

Ved andre situationer kan Søværnets Operationscenter kontaktes på 7285 0505

Ikke nødsituationer:
Assistance til nærmeste havn
– kontakt vagthavende på den nærmeste DSRS station

Skjul kort
DSRS Helsingør
Afstand 0 km
DSRS Bregnør
Afstand 0 km

DSRS Helsingør:

0 km


Operationsområde:

 • Mod nord: Gilleleje
 • Mod syd: Vedbæk
   


DSRS Bregnør:

0 km


Operationsområde:

 • Odense Fjord
 • Mod nord til sydspidsen af Samsø
 • Mod øst til Fyns Hoved
 • Mod vest til Æbelø
 


Havarist på slæb

Vandindtrængning

Direkte kald på vagttelefonen kl. 1010 fra en 36 fod motorbåd med vandindtrængning på en pos vest for Boebakkerne på Helnæs. Det viste sig at være et par sømil længere mod NV.
Rescue Thor afgik kl 1042 og var fremme ved havaristen ved 11-tiden. Havaristen havde skiftet til en kurs med søen for at undgå at få mere vand ind end nødvendigt. Vi fik ham fortøjet på siden og påbegyndt lænsning med både dykpumpen og Honda pumpen i nogle minutter hvorefter han blev taget på slæb mod Assens. I den ret grove sø blev vi nødt til at gå skråt på søerne med en fart på omkring 3 kn. Efter 1 times tid måtte vi have Honda pumpen i gang igen fordi stores rummet ude foran var fyldt med vand igen.
Vi ankom Assens med havaristen lidt i 14, og han sejlede selv ind til kranen hvor han kom op med det samme. Det viste sig at der var kommet et forholdsvis stort hul i skroget i -BB side som har været årsagen.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

 • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
 • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
 • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
 • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
 • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Assens

Grundstødning

Kl. 2104 dagens 3. opkald til vagttelefonen fra en Elan 33 som var stødt på grund lidt sydvest for Skærbækværket i indsejlingen til Kolding Fjord. De havde
DSRS Assens
Læs mere
Forebyggende søredning

Motorstop

Under forlægningen hjem fra Middelfart efter dagens 1. assistance, kom der kl. 1432 endnu en anmodning om assistance til en Doral motorbåd med motorstop, ombord
DSRS Assens
Læs mere
Forebyggende søredning

Motorhavari

opkald til vagttlf. 1203 fra Tresfjord Fly med 2 personer der havde fået motorhavari ca. 1 sm N f. Flækøjet. En besætning på 4 afgik 1250 og var fremme ved
DSRS Assens
Læs mere
Forebyggende søredning

Vandindtrængning

Direkte kald på vagttelefonen kl. 1010 fra en 36 fod motorbåd med vandindtrængning på en pos vest for Boebakkerne på Helnæs. Det viste sig at være et par sømil
DSRS Assens
Læs mere
Forebyggende søredning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !