Havaristen

36 fod's gammel fiske kutter med maskineskade

3 unge gutter har idag erhvervet sig en 36 fod's ældre fiskekutter. De var afsejlet fra køge industrihavn med kurs mod rødvig havn, de havde netop rundet køge sønakke, da de får problemer med maskinen. De får den igang igen & sejler mod bøgeskov havn som ligger ganske tæt på, men de opdager havnen er lukket pga skader fra stormen. De går på grund ud for havnen og maskinen vil slet ikke starte mere. De driver langsomt da ankeret ikke vil sætte sig ordentligt. Vi sætter et hold på 4 mand som afgår fra køge marina det blæser med 12 m/s  fra øst og med friske vindpust. De sejler tæt langs kysten for at komme i bølgelæ. Vi får harvaristen på slæb og sejler med vinden og bølgerne til køge industrihavn hvor harvaristen bliver lagt til ved slipset. Besætningen returnere til køge marina, godt kolde og våde til en varm kop kaffe (-:  harvaristerne meldte sig efterfølgende ind.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Køge

Motorstop 3 nm ude i Faxe bugt

Kl 19:05 ringer, VagtTelefonen et medlem har fået motorstop I sin LM 27. Ca 3 nm ud for faxeladeplads havn. Der bliver sat et hold på 3 mand. Det er en længre
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

X35 med motorstop

Medlem ringere direkte. De har fået motorstop I deres x35. De kom fra Nykøbing Falster, på vej mod deres nye plads i Greve Marina. De ville ikke gå ind for sejl
DSRS Køge
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !