Grundstødning og personer i vandet

Vi modtager et opkald fra JRCC om en nødsituation, hvor der er kaldt Mayday mellem Langholmshoved og Storeholm ved Marstal. Vi sender vores Rib båd og Rescue Runner afsted. Der var også kaldt en Rednings helikopter, Meldingen var dog ikke så alvorlig som den lød. En sejlbåd på 9,5t var grundstødt på det lave vand, og havde lagt sig på siden. Da vi når frem, var De to personer kommet i land med en anden båd. 

JRCC frigiver os efterfølgende og opretter en civil sag. Båden bliver liggende efter aftale med JRCC.

Vi returnerer til Rudkøbing med Rib båd og Rescue runner og gør klar til nye opgaver.

 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Rudkøbing

Tovværk i skruen

Bådejer kontakter vores vagthavende redder og beder om assistance da han har fået tovværk i skruen på pos 55,07 N 010,28 Ø som er nord for Skarø vi samler et
DSRS Rudkøbing
Læs mere
Assistance

Motorproblem

Bådejer kontakter vores vagthavende og beder om hjælp da han er løbet tør for brændstof, på pos 54,58,177 N 010,43,101 Ø som er i den nordlige ende af Rudkøbing
DSRS Rudkøbing
Læs mere
Assistance

Grundstødning

En tysk sejlbåd står på grund nord langelandsbroen da vi kommer derop der en anden båd der har trukket den af grunden så vi vender hjem igen.
DSRS Rudkøbing
Læs mere
Assistance

Motor problem

En 24f motorbåd der har motor problem ejer ringer til vores vagthavende redder og beder om hjælp til at komme i havn båden ligger ca 1 sm. nord for Langelands
DSRS Rudkøbing
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !