Sol og sommerstemning på Sundet. Vi får bragt havaristen sikkert i havn.

Jomfrusejlads med motorstop

Solen skinner og der er en let brise over Sundet, så det er en perfekt dag til årets første sejlads. 
Og første halvdel af turen går perfekt, men da vores havarist skal til at vende stævnen hjemad, er motoren i drillehumør. Den starter fint, og kører et par minutter, men så går den i stå. Pause. Start. Sejl. Stop. Pause. Start. Sejl. Stop. Ring DSRS.

Vi har heldigvis lige kastet trosserne, for vi skal ud og træne til en øvelse, vi skal holde dagen efter med vores svenske kolleger. Så vi sætter kursen mod havaristen og er fremme kort til efter. 

Her sætter vi en fra vores besætning over til havaristen og får gjort båden fast, så vi kan bugsere den på siden ind til havn. For båden ligger stort set lige ud for havneløbet. Så vi sejler stille og roligt afsted, og lægger kort tid efter en tilfreds kunde til kaj.  
En fin bugsering er overstået og vi sætter kursen mod Sverige for at træne SAR - og desværre også miste vores MOB-dukke SARA. 
Men det er en helt anden historie…

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS København

Motorbåd med motorproblemer

opkald fra vagthavende om motorbåd med problemer ud for Hellerup havn, han var alene ombord og havde kastet anker. Vi fandt hurtig båden da der ikke var mange
DSRS København
Læs mere
Assistance

Motor stop

4 af 4 På vej ud af Kastrup havn for 2 gang ser vi en hurtig båd der pludselig stopper lige i indsejlingen, han vinker til os og vi sejler over til ham, vi får
DSRS København
Læs mere
Assistance

motor stop

3 af 4 Båden bliver tanket i Kastrup havn, og vi begiver os hjemad mod Lynetten, på vejen modtager vi et nyt opkald, om en båd med motor stop på slæb efter en
DSRS København
Læs mere
Assistance

Motor stop og grundstødning

2 af 4 på vej med et slæb til Svanemøllen havn får vi et nyt opkald kl. 15:38 om et nyt motorstop ved Kastrup havn, inden vi er færdig med slæbet ringer vi
DSRS København
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !