Billede

Knækket mast

Vi fik et opkald fra en båd der havde tabt deres mast. Der blev sat en besætning og sejlede afsted nord på.

Alt var roligt og under kontrol, masten havde havaristen allerede fået frigjort sig af og hang med en line i båden og fendere i vandet så den ikke sank.

Vi får sendt en redder over på båden som snakker situationen igennem, samt ligger en plan for hvad vi gør.

Redderen kommer tilbage på vores båd og de smider linen til masten i vandet som besætningen får fat i og begynder at bjerge masten op fra vandet.

Det lykkes besætningen at bjerge storsejl og bommen, masten samt resten af riggen er dsv. gået tabt

Havaristen vælger at sejle til deres hjemhavn, og aftaler at hente det der blev bjerget da det ikke er muligt at overdrage det til dem pga. søgang.

Besætningen sætter kursen hjemover efter endnu en god tur på vandet.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS København

Motorstop

Dagens femte opkald. På vej til Tuborg Havn med havarist nr. 4, indløb alarm nummer 5. Endnu en motorbåd med motorstop. Denne gang ved Hellerup Havn. Vi skyndte
DSRS København
Læs mere
Assistance

Motorstop

Dagens fjerde tur. På vej til Vedbæk fik vi opkald fra vagthavende vedr. en motorbåd med motorstop ved Oceankaj. Havarist var lidt bekymret, da de lå tæt ved
DSRS København
Læs mere
Assistance

Motorstop

Dagens tredje tur. Under en afstikker til Dragør og lidt træningssejlads, kom dagens tredje alarm. Et nyt motorstop. Denne gang tæt ved Skodsborg. Kursen blev
DSRS København
Læs mere
Assistance

Motorstop

Dagens anden tur. Efter at have hentet ekstra besætning afgik vi mod Vedbæk til et nyt motorstop. Vi lokaliserede båden, en større sejlbåd lidt øst/sydøst for
DSRS København
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !