Kæntret kølbåd - besætning evakueret

Kæntret kølbåd - besætning evakueret

Rødt udkald

En kæntret kølbåd ved As hoved er meldingen. Crewet orienteres om at besætningen i vandet er evalueret af anden tilkommende båd. Opgave lyder at vi skal finde den kæntret båd men der er ingen koordinater. Baltrum Juelsminde starter sit søg fra bøjen ved as hoved og ind mod snaptun. Efter 15 min søgen oplyses vi om mulig position. Som er øst for bøjen mod Endelave. Crewet finder hurtigt båden som ligger kun med agterenden over vandet. Der isættes en Redningssvømmer i vandet som svømmer over med slæbetov. Herefter begynder et langt slæb med kun 3.5-4 knob. Det besluttes efter dialog med havnefogeden at vi trækker den ind mod land i bugten da det er for forslugt at slæbe den ind i Juelsminde havn. Besætningen besluttet da de ankommer til bugten af forsøge at Lænse båden. Dette lykkedes og båden kommer op til overfladen og kan nu tømmes helt for vand og slæbes ind i havnen og over til kranen. Her står havaristen klar til at tag imod og er utrolig glad for at se sin båd, en del medtaget med sikker i havn. 
crewet får sikret sig at alle er okay og herefter får de tanket Baltrum og vasket den af så den er klar igen.  Det blev til 8 timers aktion på vandet. 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Juelsminde

Rødt udkald til personlignende genstand

Under vores sar træning bliver vi ringet op af Jrcc kl. 16.09, at vi straks skal sejle til Lillebælt på pos N 55.32.400 Ø 009.44.700 Som er ud for Fredericia
DSRS Juelsminde
Læs mere
Alarm SAR

SAR udkald til Ny Lillebæltsbro

JRCC alarmere på vagttelefonen - de Beder om assistance til Rødt udkald. En springer ved den ny Lillebæltsbro. kort efter kontaktes vagttelefonen at aktionen er
DSRS Juelsminde
Læs mere
Alarm SAR

Finnclipper 35 uden fremdrift

Direkte henvendelse til DSRS Juelsminde, Finnclipper 35 udenfor Juelsminde, pludselig uden fremdrift, kl. 1055 Rescue afgår kl. 1120 med fartøjsfører Mogens og
DSRS Juelsminde
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !